tirsdag 30. oktober 2012
BLOMKÅL og BROKKOLI-GRATENG:
0,5 brokkoli
0,5 blomkålhode
1 løk
1 liten boks sjampignion eller tilsvarende friske.
0,5 boks maiskorn
1 dl matfløte
75g revet hvitost
kok blomkål og brokkoli nesten møre.
finn frem en ildfast form og kutt løken i strimler og ha dette i formen. tilsett blomkål,brokkoli, champignon og mais i formen.
hell over matfløte og strø over revet hvitost.
gratiner ved 200 grader i 10-15min...
passer godt som tilbehør til det meste av middagher, som f.eks kylling,karbonader++++
Etiketter:
blomkål og brokkoli-grateng
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Wynn casino review - Mapyro
SvarSlettI love 인천광역 출장안마 to go all in. I am very happy with 경기도 출장샵 the overall quality and quality of their games. 하남 출장안마 The 공주 출장안마 design is fantastic and 경기도 출장안마 the gaming floor is very clean.