tirsdag 30. oktober 2012

BLOMKÅL og BROKKOLI-GRATENG:


0,5 brokkoli
0,5 blomkålhode
1 løk
1 liten boks sjampignion eller tilsvarende friske.
0,5 boks maiskorn
1 dl matfløte
75g revet hvitost

kok blomkål og brokkoli nesten møre.
finn frem en ildfast form og kutt løken i strimler og ha dette i formen. tilsett blomkål,brokkoli, champignon og mais i formen.
hell over matfløte og strø over revet hvitost.
gratiner ved 200 grader i 10-15min...

passer godt som tilbehør til det meste av middagher, som f.eks kylling,karbonader++++


1 kommentar:

  1. Wynn casino review - Mapyro
    I love 인천광역 출장안마 to go all in. I am very happy with 경기도 출장샵 the overall quality and quality of their games. 하남 출장안마 The 공주 출장안마 design is fantastic and 경기도 출장안마 the gaming floor is very clean.

    SvarSlett